All times are in Central Standard Time (CST).

Time Description
Noon Keynote and Q&A: “The State of Women Inventors in America”
Elizabeth Dougherty, United States Patent & Trademark Office
12:45 p.m. Welcome Remarks & Introductions
Nichole Mercier, Washington University in St. Louis
Kirsten Leute, Osage University PartnersPitch Competition
12 pitches, 10 minutes each with 5-minute Q&A with judges
6 pitches in Diagnostics & Medical Devices
6 pitches in Therapeutics
12:50 p.m. Reetuparna Das
University of Michigan
Startup: Sequal
Technology: Ultra-rapid molecular diagnosis of cancer
1:05 p.m. Melanie Joy
University of Colorado
Startup: 
Katharos, Inc.
Technology: 
Extracorporeal device for optimizing phosphate control in hemodialysis
1:20 p.m. 5-minute BREAK
1:25 p.m. Sunyoung Kim
Louisiana State University School of Medicine & Health Sciences Center
Startup: Chosen Diagnostics Inc.
Technology: Biomarker panel to improve necrotizing enterocolitis diagnosis
1:40 p.m. Kacey Marra
University of Pittsburgh
Startup: AxoMax Technologies, Inc.
Technology: Biodegradable nerve guide
1:55 p.m. 5-minute BREAK
2 p.m. Sarah Vigmostad
The University of Iowa
Startup: SynderBio, Inc.
Technology: Novel, high-throughput cell separation techniques for single cell sequencing and cancer diagnosis
2:15 p.m. Pamela Woodard
Washington University in St. Louis
Startup: GwynTech
Technology: AtheroBrite
2:30 p.m. 15-minute BREAK
2:45 p.m. Alexis Demonbreun
Northwestern University
Startup: 
Ikaika Therapeutics
Technology: 
Genetic modifiers of muscle disease as therapeutic targets
3 p.m. Barbara Ehrlich
Yale University
Startup: Center Pharm
Technology: A new target for treatment of Wolfram Syndrome
3:15 p.m. 5-minute BREAK
3:20 p.m. Yiping Han
Columbia University
Technology: Novel therapeutics to treat familial adenomatous polyposis (FAP)
3:35 p.m. Sandhya Kortagere
Drexel University
Technology: A disease modifying and neuroprotective agent to treat Parkinson’s disease
3:50 p.m. 5-minute BREAK
3:55 p.m. Martina Roos
University of California, Los Angeles
Startup: Sardona Therapeutics
Technology: Small molecules targeting RNA regulators in cancer stem cells
4:10 p.m. Judith Sebolt-Leopold
University of Michigan
Startup: Mekanistic Therapeutics
Technology: A first-in-class therapeutic targeting deregulation of EGFR and PI3K
4:25 p.m. Closing remarks
4:35 p.m. Announce awards
5 p.m. End

Due to COVID-19, all Equalize 2020 events will be online Thursday, June 25.
Noon — 5 p.m. (CST)